Mise à jour de la vie

Moikka!

Tässä on taas hetki ehtinyt vierähtämään viimeisestä postauksesta niin nyt tulee vähän updatea elämästä. Tällä ollaan jo lähestymässä loppusuoraa eli vaihtoa on jäljellä enää noin 2kk. Aika on kulunut ihan järkyttävän nopeasti ja pikkuhiljaa alkaa jo tuntea miten loppu lähestyy. Tällä hetkellä tunteet kotiinlähdöstä ovat suurimmaksi osin positiivisia, mutta samalla tuntuu ikävältä jättää kaikki tämä taakse ja palata takaisin "normielämään".

Nyt on kuitenkin vielä liian aikasta miettiä liikaa lähtöä niin aattelin nyt vaan vähän kertoa mitä on tapahtunut tässä parin viime kuukauden aikana ja mitkä ovat tämänhetkiset fiilikset.

Helmikuussa täällä vietettiin 2 viikon hiihtolomaa. Loman ensimmäisen viikon ensimmäiset päivät vietin poikaystävän luona, jonka jälkeen suuntasin Luxembourgiin tuttavaperheen luokse muutamaksi päiväksi. Oli niin ihanaa päästä hetkeksi puhumaan suomea ja elämään suomalaisessa perheessä!



Luxembourgista menin suoraan Pariisiin tapaamaan kaveria, ja sieltä taas junalla host-perheen sukutapaamiseen loman loppuun asti.




Luxembourgista palaaminen host-perheen luokse oli pieni kulttuurishokki. Siinä parin päivän aikana oli jo ehtinyt tottua siihen tuttuun ja turvalliseen suomalaisperheen elämään ja oli aika shokki mennä juhlimaan 30 ranskalaisen kanssa sieltä suoraan...

Hiihtoloman jälkeen kouluun palaaminen tuntui mukavalta. Olin melkein koko loman poissa ja nautin arkeen palaamisesta. Vuodenvaihteen jälkeen aloin myös vihdoin saamaan läheisempiä kavereita, joten oli kiva päästä heitäkin pitkästä aikaa näkemään.

Päätettiin tässä vähän aikaa sitten myös muutaman vaihtarikaverin kanssa tehdä bucket-list asioista joita haluamme vielä tehdä ennen lähtöä, niin nyt on lähes joka viikonloppu jotain uutta tekemistä tiedossa.



Arki on sujunut aika poikkeuksetta tuttuun tapaan. Kaikki arkipäivät menevät kouluun ja koulumatkoihin, ja viikonloput olen kaupungilla kavereiden tai muiden vaihtareiden kanssa. Tällä hetkellä koulua on paljon vähemmän kuin yleensä, sillä loppukokeet lähestyvät ja jostain syystä tunteja perutaan usein. Tällöin ehtii myös olla kavereiden kanssa paljon enemmän. 



Tällä hetkellä kotiinpaluu houkuttelee aika paljon. Asuinalueellani ei ole oikein tekemistä, eikä kotona laiskottelu ole asia josta erityisemmin nautin. Alkuun tuntui ihanalta kun ei tarvinnut stressata mistään, mutta vähitellen tekisi jo mieli päästä taas kunnon arkeen.

Tässä on kuitenkin vielä paljon edessä ja olen innoissani siitä mitä loppuvaihto tuo tullessaan!

A bientôt!

Inka 


Kommentit

  1. Kiva että postasit pitkästä aikaa! Kohta nähdään <3 t. Äiti

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vacances d'automne

Apres trois mois